Våra tjänster

 • Sjösättning

  Sjösättning på ramp

  Ta hjälp av oss för att få båten i sjön från din vinterförvaring eller efter ett varvsbesök. Vi hämtar och sjösätter din båt på vald plats. Vi utgår från Stockholm.
 • Upptagning

  Upptagning på ramp

  Låt oss ta upp din båt när säsongen är slut och transportera den till din plats för vinterförvaring. Anlita oss för att ta upp din båt på ramp för besök på varv under säsongen. Tappa inte tid för att du eller varvet saknar möjlighet att göra det vid ett visst tillfälle. Vi tar upp och kör din båt till vald plats.
 • Båtservice

  Båtservice

  Vi vaxar, polerar och städar din båt efter vintern. Låt oss konservera din motor inför vintersäsongen och vill du ha motorn servad hjälper vi dig med det, prova gärna vår enkla service för utombordsmotorer.

  Enklare service utombordsmotor
  • Byte och kontroll av växelhusolja
  • Vid fyrtakt, byte av motorolja och oljefilter
  • Byte av tändstift
  • Rengöring
  • Kostnad för material tillkommer

  Vill du höja värdet på din båt med ny inredning eller utrustning hjälper vi till med det.
 • Stöldmärkning

  Stöldmärkning

  Som auktoriserad återförsäljare för Securmarks stöldmärkning hjälper vi dig att stöldmärka din båt. Skulle båten bli stulen är såväl motor som skrov märkta med ingraverat id nr och tusentals applicerade och osynliga mikroskopiskt små märken. Först vid belysning med UV-ljus framträder id-nr och webbadress. Det blir en lätt match för polis, tull, försäkringsbolag, m fl att ta reda på ägarförhållandena. Det är en god investering.
  => Läs mer om vår stöldmärkning.

  Larm via SMS är en efterfrågad produkt. Redknows minifinder uppfyller våra krav på kvalitet och driftsäkerhet. Larmet gör det möjligt för dig att via SMS få veta om din båt rör på sig när du tror att den ligger tryggt i hamnen.
  => Redknows minifinder - gps och spårsändare
 • Tratransport

  Båttransport och övrig transport

  Vi transporterar din fritidsbåt. Enkelt och smidigt för dig. Om du har köpt eller sålt en båt, om du bara vill byta hamn eller sjö, kortvarigt eller långvarigt, kan det vara skönt att slippa tänka på de praktiska bestyren som att hyra båttrailer. Du slipper lägga tid på att leta släp, remmar och bil med dragkrok eller oroa dig för om du och din utrustning klarar de nödvändiga momenten av en båttransport.

  Vi transporterar även andra typer av fordon, se vår tjänst Biltransport.
 • Förförvaring

  Förvaring av fordon

  Vi erbjuder vinterförvaring i varmhall för båtar, vattenskoter, mopeder, motorcyklar, släpkärror, m m.
  => Vinterförvaring av båtar och andra fordon
 • Förvaring

  Förvaring av batterier

  Förvara ditt batteri hos oss över vintersäsongen. Vi förvarar det på ett tryggt sätt i vårt tempererade lager. Vi laddar batteriet en gång under vintern och sedan ytterligare en gång före hämtning.

 • Rådgivning

  Rådgivning inför, under och efter köp av båt

  Står du inför ett köp av en båt? Har du lite eller ingen erfarenhet och känner dig osäker på vilken båttyp du ska välja och vad du ska gå på i själva köpsituationen? Kontakta oss så hjälper vi dig med råd, tips och att komma igång. Vi ger förslag på båttyper, är med och tittar samt hjälper dig igång när du väl hittat en båt du tycker om - som att utrusta din båt efter ditt behov och vår erfarenhet.

  Har du inte erfarenhet av att köra båt rekommenderar vi dig att ta förarbevis. För att komma igång kan du anlita oss som "körskolelärare". Vi är med och du får öva viktiga moment under kontrollerade former i din miljö under olika situationer. Vill du kan du även öva med någon av våra båtar.

  Att köpa och äga en båt är inte svårt, men är du ovan kan det vara till stor hjälp att ta in relevant hjälp. Allt för att möjliggöra ett härligt båtliv.
 • Biltransport

  Biltransport

  Vi hjälper dig med transport av olika typer av fordon i hela Sverige och erbjuder dig en professionell lösning på ditt transportbehov.

  Vi fraktar bilar, sportbilar, A-traktorer, minigrävare, vältar, båtar på 30-släp, släpvagnar och husvagnar. Vi transporterar även spabad, friggebodar, byggställningar och liknande föremål under förutsättning att lyfthjälp av gods finns tillgänglig på plats hos kund och/eller leverantör.

  => Läs mer om vår tjänst biltransporter.

 • Gräsklippning

  Gräsklippning

  Svårt att hinna med att åka båt? Lugn, vi möjliggör för dig. Ring oss så fixar vi din gräsmatta medan du själv tar en tur i båten.

  Vi kommer ut till dig med vår gräsklippare och klipper din gräsmatta medan du njuter av båtlivet.
 • Snöröjning

  Snöröjning

  Låt oss röja av din uppfart, parkering, tomt eller gångväg. Vi kommer till dig med snöslunga och skyfflar. Vi är verksamma på södra sidan av Stockholm.

  Du betalar en startavgift om 500 kr, vilket inkluderar 30 minuter på plats hos dig, därefter 350 kr per timme. Snöslungan röjer ett stort område på en timme. Större ytor, bostadsrättsföreningar, samfälligheter, eller företag utförs mot offert. Betalning med kort.

  Observera att snöskottning för privatpersoner ger rätt till RUT/ROT-avdrag varför din kostnad för snöröjningen i praktiken halveras. Kontakta Myrhuset AB på telefon eller e-post för att boka en tid.